8. maj 2018
Trusted advisors skal hjælpe med transformationer der kan gøre organisationen mere effektiv og gennem en øget kundeorientering skabe lønsom vækst.

Evnen til at se om hjørner

Af Kristian Eiberg
Headhunteren er ikke i tvivl. Danske topledere har brug for trusted advisors, der kan hjælpe dem med at navigere og eksekvere, og det stiller krav til rådgiverne om stor forretningsforståelse, solid analytisk sans og evnen til at modstå stort pres. Kan man ikke det, skal man hellere finde et andet job.
Læs mere
8. maj 2018

Kend forretningen, organisationen og dig selv - så er du fremtidens kommunikationsdirektør

Af Anders Monrad Rendtorff
En række udenlandske undersøgelser sætter fokus på CEOs skærpede krav til kommunikationschefens rolle og rådgivning. Hovedpointen er, at kommunikationskompetence blot er en hygiejnefaktor. Mere centralt er indsigt i organisationen, i stakeholders og en helt grundlæggende forretningsindsigt. Det er alfa og omega for at blive ”trusted advisor” for en CEO.
Læs mere
8. maj 2018

RelationsPeople er nomineret til en SABRE Award

Med det unikke undervisningsinitiativ KvanteKarina på YouTube, udviklet for CP3-Origins på Syddansk Universitet, er vi sammen med We Love People udvalgt som finalist til dette års SABRE Awards i kategorien 'Educational and Cultural Institutions'.
Læs mere

Pages