Julelæsning: De tre mest læste blogindlæg i 2019

Julelæsning: De tre mest læste blogindlæg i 2019

Af
Maria Ellegaard Møller, Konsulent

17. december 2019
Året går på hæld og i 2019 har passionerede medarbejdere hos RelationsPeople skriblet løs om alt fra toplederkommunikation til influencer marketing. I alt er det blevet til 26 blogindlæg, og vi har fundet de tre højdespringere fra året, der er gået.

Hver måned udgiver vi en lille håndfuld blogindlæg i vores nyhedsbrev. Emnerne spænder bredt ligesom vores kompetencer og interesseområder hos RelationsPeople. Som kommunikationsfolk har vi en stor skrivelyst og ikke mindst lyst til at fange og formidle relevant indhold til vores kunder og kolleger. 

I 2019 har vi skrevet om toplederkommunikation, influencer marketing og employer branding. Vi har delt tips om at skrive skarpt og finde de gode PR-historier i virksomheden. Vi har delt egne erfaringer og cases, uddelt RelationsPeople-prisen og undersøgt truede ord i det danske sprog. 

Men årets mest læste indlæg handler om influencer marketing og giver indblik i, hvordan du kan få mere ud af influencer marketing ved at arbejde struktureret og forstå data. I årets anden mest læste artikel har vi talt med Peter Mejlby, der er CEO i Onboarding Group, om hvorfor onboarding af et employer brand er en vigtig men ofte overset disciplin. Og sidst men ikke mindst fandt vi tid til at interviewe to af vores egne folk med mere end 50 års erfaring tilsammen om, hvordan man udvikler en kommunikationsstrategi, der ikke ender i skrivebordsskuffen.  

Læs eller genlæs de tre mest læste og stadig meget relevante blogindlæg lige her:

1.    Få mere ud af influencer marketing ved at forstå data

2.    Onboarding: Når dit employer brand rammer virkeligheden

3.    Kommunikationsstrategi: Gode intentioner – lille publikum

Glædelig jul og god julelæsning fra RelationsPeople.