I en tid hvor store forandringer sætter organisationer under pres, og det er blevet nemmere for alle at udkomme med deres budskaber, efterspørger virksomheder hjælp til at skære gennem kompleksiteten og til at udvikle den rigtige kommunikationsløsning for deres forretning på tværs af kanaler og uafhængigt af faggrænser.

RelationsPeople er stiftet med en vision om at skabe et kommunikationsbureau med solid forretningsforståelse.

Vi organiserer os omkring kunden med de faglige kompetencer, som er relevante for at rådgive kunden eller løse en konkret kommunikationsopgave optimalt. Hvis vi ikke selv har alle de nødvendige kompetencer, samarbejder vi med nogen, der har dem.

Vi er en del af kommunikationskoncernen PeopleGroup og sidder i Ørstedhus sammen med et par hundrede dygtige mennesker, der arbejder inden for reklame, medierådgivning, visuelle identiteter, landsdækkende taleradio, bøger, musikevents, crowdsourcing og meget andet.

Vi styrker også det faglige miljø i RelationsPeople ved at invitere andre rådgivere til at sidde sammen med os. Læse mere om vores bofæller nedenfor.

Bofæller

Punktum Design
Punktum Design og RelationsPeople har siden 2003 løst corporate branding-opgaver for blandt Nørrebro Bryghus, Carlsberg Byen. Steensen Varming og Pantone. I 2014 flyttede Punktum Design sin tegnestue ind hos RelationsPeople i Ørstedhus for at kunne tilbyde RelationsPeoples kunder design som en integreret del af bureauets rådgivning og løsninger. Punktum Design er stiftet i 1999 og har vundet flere designpriser blandt andet den danske designpris og en red dot award.