People

Name

Kristian Eiberg
Adm. direktør, partner
+45 22 65 52 51

Kristian Eiberg er cand. merc. int, fra Copenhagen Business School, M.Sc. i Public Relations fra University of Stirling (UK), har International Advertising Associations reklameuddannelse og er uddannet executive coach fra Coaching Institute. Kristian har blandt andet en baggrund som managementkonsulent i A.T. Kearney, været ansvarlig for international public relations i Oticon A/S og har senest arbejdet med internationalt salg og forretningsstrategi samme sted. Han er desuden ekstern lektor på Copenhagen Business School, hvor han har undervist siden 1993. Kristian sidder bl.a. i den grønne tænketank CONCITOs bestyrelse.

Name

Kristoffer Kej
Direktør, partner
+45 22 65 52 56

Kristoffer Kej er uddannet cand. scient. soc i public relations fra Roskilde Universitet og er desuden certificeret som executive coach fra Coaching Institute. Kristoffer har 15 års erfaring som konsulent og rådgiver for både danske og internationale organisationer og virksomheder. Hans erfaring stammer dels fra andre kommunikationsbureauer og dels fra fem år som management konsulent hos Rambøll Management, hvor han arbejdede med analyser og udvikling af forretningsstrategi og desuden var ansvarlig for kommunikationsrådgivning. Kristoffer har været en del af RelationsPeople siden 2006.

Name

Sofie Desmareth Riemann
Rådgiver, partner
+45 22 65 51 34

Sofie Desmareth Riemann er cand.comm i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet, og hun er uddannet proceskonsulent fra Rambøll Management samt executive coach fra Coaching Institute. Sofie har arbejdet som kommunikationsrådgiver på flere forskellige bureauer, hvor hun har rådgivet større danske og internationale virksomheder om kommunikationsstrategi og PR.

Name

Anders Monrad Rendtorff
Associate partner
+45 29 40 70 16

Anders Monrad Rendtorff er cand.scient.soc fra Roskilde Universitet og eMBA fra Copenhagen Business School. Anders har 25 års erfaring med alle områder inden for kommunikation. Han har været global kommunikationsdirektør i de to danske børsnoterede virksomheder, Coloplast og Vestas. Her havde han det øverste globale ansvar for kommunikation, branding og public affairs og spillede desuden en central rolle i at udvikle og forankre virksomhedernes forretningsstrategi. Han har desuden været kommunikationschef i Telia, Copenhagen Business School, Ericsson og BG Bank, samt har flere års erfaring som kommunikationsrådgiver i bl.a. Advice. Anders er ekstern lektor på Copenhagen Business School, bestyrelsesformand i GAME og talsmand for K1, det nye danske kommunikations-community. 

Name

Nikoline Meincke Larsen
Konsulent
+45 40 26 16 63

Nikoline Meincke er uddannet cand.comm. i Kommunikation fra Roskilde Universitet. Nikoline har stor erfaring med community building på sociale platforme og digital strategisk kommunikation fra sin tidligere stilling ved Lead Agency. Derudover arbejder Nikoline som frivillig kommunikationsmedarbejder for Musik i lejet, hvor hun blandt andet er projektleder for udarbejdelsen af content til de sociale medier.

Name

Helle Børglum
Associate partner
30274709

Helle er tilknyttet Relationspeople som associeret partner og har i 10 år drevet sin egen konsulentvirksomhed med fokus på udvikling og ledelse af mennesker og organisationer. Hun er uddannet fra Københavns Universitet i Pædagogik, er eksistentiel psykoterapeut, executive coach og supervisoruddannet. Helle har sin baggrund i ledelsesposter og konsulentstillinger i både NGO regi og i private organisationer som bl.a. direktør i Landsforeningen Spædbarnsdød, regionschef i Kræftens bekæmpelse og som chefkonsulent og rådgiver i det erhvervspsykologiske konsulenthus Kjerulf og Partnere.Hun er tilknyttet som underviser og fagleder på flere uddannelser med særlig vægt på eksistentiel filosofi og psykologi. 

Name

Maria Ellegaard Møller
Konsulent
+45 22 65 51 70

Maria Ellegaard Møller kommer fra en baggrund i mediebranchen. Hun har senest arbejdet i DR, hvor hun på tværs af redaktioner har beskæftiget sig med kommunikation, presse, markedsføring, teknologi, kreativitet og læring. Maria har ligeledes erfaring med sociale medier, kommunikationsstrategi og kreative kampagner fra hendes tid som Social Media Consultant hos Mindshare og sin tidligere post som bestyrelsesformand i UNGKOM (Unge Kommunikatører).

Maria er uddannet cand.it i it, læring og organisatorisk omstilling fra Aalborg Universitet og er desuden uddannet folkeskolelærer med hovedfagene dansk, samfundsfag og madkundskab.

Name

Michala Bro Poulsen
Projektassistent
+45 22 65 51 67

Michala Bro Poulsen har en BA i interkulturel markedskommunikation fra Copenhagen Business School, hvor hun nu studerer cand.merc.(kom.) med specialisering inden for PR og marketing. 

Michala har blandt andet erfaring fra et London-baseret PR-bureau, IPR London, hvor hun senest var showroom manager og PR-assistent. Her arbejdede hun med branding, presse, events, PR og marketing samtidig med, at hun havde ansvaret for den daglige ledelse af praktikanter, showroom og kontor. 

Name

Monica Wass
Projektassistent
+4522655157

Monica Wass studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Tidligere har hun arbejdet hos WWF Verdensnaturfonden, hvor hun har beskæftiget sig med skriftlig kommunikation om bæredygtighed, klima og miljø, sociale medier og kampagneudvikling. Monica har ligeledes været elev på Politikens Debattør- og Kritikerskole. 

 

Name

Nina Faurby Gadgaard
Seniorkonsulent
+45 29 74 51 03

Nina Faurby har otte års erfaring med kommunikation og PR og kommer senest fra en stilling som presserådgiver i Alm. Brand-koncernen. Nina har tidligere været ansat i fire år som kommunikationskonsulent i RelationsPeople, hvor hun også startede sin karriere som graduate i PeopleGroup. Nina har desuden boet og arbejdet i Qatar som lokal kommunikationsansvarlig for Rambøll Oil & Gas. Derudover har hun erfaring som freelancejournalist, især med passion for rejseartikler, ligesom hun er forfatter til rejsebogen ’Turen går til Arabiske Halvø’ udgivet af Politikens Forlag.

Nina Faurby er uddannet Master of Arts in Corporate Communication fra Aarhus School of Business og har desuden en tillægsuddannelse i journalistik fra DMJX.

Name

Kenneth Grothe Toustrup
Senior kommunikationskonsulent
+45 53 56 54 87

Kenneth er en øvet skribent med næse for at finde gode historier og interessante vinkler. Han færdes hjemmevant i de fleste genrer og kan desuden trække på en stor erfaring med pressearbejdet, når historierne skal ud og leve.