People

Name

Kristian Eiberg
Adm. direktør, partner
+45 22 65 52 51

Kristian Eiberg er cand. merc. int, fra Copenhagen Business School, M.Sc. i Public Relations fra University of Stirling (UK), har International Advertising Associations reklameuddannelse og er uddannet executive coach fra Coaching Institute. Kristian har blandt andet en baggrund som managementkonsulent i A.T. Kearney, været ansvarlig for international public relations i Oticon A/S og har senest arbejdet med internationalt salg og forretningsstrategi samme sted. Han er desuden ekstern lektor på Copenhagen Business School, hvor han har undervist siden 1993. Kristian sidder bl.a. i den grønne tænketank CONCITOs bestyrelse.

Name

Kristoffer Kej
Direktør, partner
+45 22 65 52 56

Kristoffer Kej er uddannet cand. scient. soc i public relations fra Roskilde Universitet og er desuden certificeret som executive coach fra Coaching Institute. Kristoffer har 15 års erfaring som konsulent og rådgiver for både danske og internationale organisationer og virksomheder. Hans erfaring stammer dels fra andre kommunikationsbureauer og dels fra fem år som management konsulent hos Rambøll Management, hvor han arbejdede med analyser og udvikling af forretningsstrategi og desuden var ansvarlig for kommunikationsrådgivning. Kristoffer har været en del af RelationsPeople siden 2006.

Name

Sofie Desmareth Riemann
Rådgiver, partner
+45 22 65 51 34

Sofie Desmareth Riemann er cand.comm i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet, og hun er uddannet proceskonsulent fra Rambøll Management samt executive coach fra Coaching Institute. Sofie har arbejdet som kommunikationsrådgiver på flere forskellige bureauer, hvor hun har rådgivet større danske og internationale virksomheder om kommunikationsstrategi og PR.

Name

Anders Monrad Rendtorff
Associate partner
+45 29 40 70 16

Anders Monrad Rendtorff er cand.scient.soc fra Roskilde Universitet og eMBA fra Copenhagen Business School. Anders har 25 års erfaring med alle områder inden for kommunikation. Han har været global kommunikationsdirektør i de to danske børsnoterede virksomheder, Coloplast og Vestas. Her havde han det øverste globale ansvar for kommunikation, branding og public affairs og spillede desuden en central rolle i at udvikle og forankre virksomhedernes forretningsstrategi. Han har desuden været kommunikationschef i Telia, Copenhagen Business School, Ericsson og BG Bank, samt har flere års erfaring som kommunikationsrådgiver i bl.a. Advice. Anders er ekstern lektor på Copenhagen Business School, bestyrelsesformand i GAME og talsmand for K1, det nye danske kommunikations-community. 

Name

Andreas Skafte Hedensten
Rådgiver
+45 28 92 64 94

Andreas Skafte Hedensten har siden 2005 arbejdet i medie- og PR-branchen, hvor han både har hjulpet danske og internationale kunder. Andreas har især arbejdet inden for forbrugerelektronik, fødevarer og detailhandel. Konceptudvikling og PR er nøglekompetencer hos Andreas.

Andreas er oprindeligt uddannet cand.mag. i Dansk og Anvendt Visuel Kommunikation fra SDU.

Name

Nikoline Meincke Larsen
Konsulent
+45 40 26 16 63

Nikoline Meincke er uddannet cand.comm. i Kommunikation fra Roskilde Universitet. Nikoline har stor erfaring med community building på sociale platforme og digital strategisk kommunikation fra sin tidligere stilling ved Lead Agency. Derudover arbejder Nikoline som frivillig kommunikationsmedarbejder for Musik i lejet, hvor hun blandt andet er projektleder for udarbejdelsen af content til de sociale medier.

Name

Julie Toft
Praktikant
+45 51 24 20 48

Julie Toft læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med kampagneplanlægning, PR, strategisk og kreativ kommunikation. Hun har desuden erfaring med pressearbejde fra en praktikstilling hos et andet bureau.

Name

Gunilla Neergaard Freiesleben
Projektassistent
22655133

Gunilla Neergaard Freiesleben læser cand.merc.(kom.) på Copenhagen Business School, hvor hun beskæftiger sig med kampagneplanlægning, PR og krisehåndtering. Hun har desuden en bachelorgrad i Interkulturel Markedskommunikation. Gunilla har erfaring med tekstforfatning og digital strategi fra Content Marketing afdelingen hos IIH Nordic.

Gunilla kommer senest fra en stilling som B2B Assistent hos Nordisk Film Business med ansvar for kommunikation, produktdistribution og events til erhvervskunder.

Name

Jeanett Petersen
Projektassistent
22655375

Jeanett Petersen læser bacheloroverbygningen i Design & Business, med speciale i Brand Design, på Københavns Erhvervsakademi og har desuden en uddannelse som markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy. Jeanett har erfaring med branding, kommunikation, SoMe og marketing.

Name

Helle Børglum
Associate partner
30274709

Helle er tilknyttet Relationspeople som associeret partner og har i 10 år drevet sin egen konsulentvirksomhed med fokus på udvikling og ledelse af mennesker og organisationer. Hun er uddannet fra Københavns Universitet i Pædagogik, er eksistentiel psykoterapeut, executive coach og supervisoruddannet. Helle har sin baggrund i ledelsesposter og konsulentstillinger i både NGO regi og i private organisationer som bl.a. direktør i Landsforeningen Spædbarnsdød, regionschef i Kræftens bekæmpelse og som chefkonsulent og rådgiver i det erhvervspsykologiske konsulenthus Kjerulf og Partnere.Hun er tilknyttet som underviser og fagleder på flere uddannelser med særlig vægt på eksistentiel filosofi og psykologi. 

Name

Maria Ellegaard Møller
Konsulent
+45 22 65 51 70

Maria Ellegaard Møller kommer fra en baggrund i mediebranchen. Hun har senest arbejdet i DR, hvor hun på tværs af redaktioner har beskæftiget sig med kommunikation, presse, markedsføring, teknologi, kreativitet og læring. Maria har ligeledes erfaring med sociale medier, kommunikationsstrategi og kreative kampagner fra hendes tid som Social Media Consultant hos Mindshare og sin tidligere post som bestyrelsesformand i UNGKOM (Unge Kommunikatører).

Maria er uddannet cand.it i it, læring og organisatorisk omstilling fra Aalborg Universitet og er desuden uddannet folkeskolelærer med hovedfagene dansk, samfundsfag og madkundskab.